Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07

Bel mij 24/7 op 0475 77 17 90

Concurrentiebedingen in Gent

Voor uw concurrentiebedingen kunt u op ons detectivebureau uit Gent vertrouwen. De bedingen zorgen ervoor dat u als werkgever beschermd bent, samen met uw klanten. Als u niet zeker bent dat uw concurrentiebeding uw bedrijf volledig beschermd, dan staan we klaar voor uw bedrijf.

Wenst u graag meer informatie?

Home » Concurrentiebedingen Gent
Specialisatie langdurige in observaties
Wij reageren binnen de 24u 7/7
Absolute discretie

Laat uw concurrentiebedingen controleren door onze detective uit Gent

Vertrouw op de detective van VDB Investigations. We zorgen ervoor dat uw concurrentiebedingen zo goed als waterdicht zijn. U wilt namelijk niet dat wanneer een consultant uw bedrijf verlaat, zij die klanten ook meedoen. Het is trouwens ook belangrijk om de tijdsbesteding van uw vertegenwoordigers te controleren. Misschien wil de consultant in dezelfde sector bijklussen. Kunt u dat dan wel toelaten? Ook wilt u voorkomen dat uw personeel bij vertrek meteen naar een concurrerend bedrijf overstapt. Uw manier van werken en geheime bedrijfsinformatie moeten namelijk geheim blijven. Daarom werken we samen aan degelijke concurrentiebedingingen in ons bureau in Gent.

Kies voor ons detectivebureau

We zorgen ervoor dat uw bedrijf werknemers kan aannemen, zonder zich zorgen te maken over uw bedrijfsgeheimen. We bewijzen eventuele contractbreuken met bewijs dat u kunt gebruiken in een rechtszaak. Kies voor ons bureau en we pakken uw concurrentiebedingen aan in ons bureel in Gent. Heeft u hier twijfels over of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan niet en neem contact met ons op door te mailen naar info@detective-gent.be of bel naar 0475 77 17 90!

Contacteer ons

Bel me 24/7 op 0475 77 17 90 of contacteer mij via onderstaand formulier.  

    Copyright 2021 VDB Investigations | Privacy | Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07 | VDB-Investigations | Priv├ędetective Knokke | Priv├ędetective Brugge