Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07

Bel mij 24/7 op 0475 77 17 90

Opsporen van personen

Heeft u nood aan hulp bij het opsporen van personen? Het gaat dan bijvoorbeeld over een persoon die u nog veel geld verschuldigd is of een vriend of familielid dat vermist is. U kunt VDB Investigations inschakelen als u hulp nodig heeft bij het opsporen van vermiste personen in de omgeving van Gent.

Wenst u graag meer informatie?

Home » Opsporen van personen
Specialisatie langdurige in observaties
Wij reageren binnen de 24u 7/7
Absolute discretie

Laat het opsporen van personen aan ons over

We hebben meer dan twintig jaar expertise in dit soort zaken. U kunt uw vertrouwen leggen in ons voor het opsporen van vermiste personen in Gent. Er zijn allerlei redenen waarom iemand nood heeft aan hulp bij het opsporen van personen. Dat kan om diefstal gaan, een misdrijf tegen u of er is een persoon vermist. Door met ons samen te werken, krijgt u meer controle over het onderzoek. Wij zorgen ervoor dat het opsporen van vermiste personen vlot verloopt. Als u beslist om het onderzoek vroeger stop te zetten, dan gebeurt dat ook zonder bijkomende kost. We gaan tot het uiterste met uw dossier. Bij het opsporen van vermiste personen willen we niets liever dan de persoon thuisbrengen. U kunt dus vertrouwen op onze motivatie en vaardigheden.

Schakel ons in om uw geliefde op te sporen

Kies voor VDB Investigations omdat we meer dan twintig jaar expertise hebben en gespecialiseerd zijn in langdurige observaties en achtervolgingen. Dat komt zeker van pas bij het opsporen van vermiste personen door ons bedrijf uit Gent. Vertrouw op ons om een persoon op te sporen! Neem contact met ons op door te mailen naar info@detective-gent.be of bel naar 0475 77 17 90.

Contacteer ons

Bel me 24/7 op 0475 77 17 90 of contacteer mij via onderstaand formulier.  

    Copyright 2021 VDB Investigations | Privacy | Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07 | VDB-Investigations | Privédetective Knokke | Privédetective Brugge