Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07

Bel mij 24/7 op 0475 77 17 90

De tijdsbesteding van vertegenwoordigers controleren in Gent

Wij gaan de tijdsbesteding van uw vertegenwoordigers controleren voor uw bedrijf uit Gent. Ga na of uw klanten werkelijk bezocht worden door uw vertegenwoordigers. VDB Investigations raadt zelfs aan om dat regelmatig te doen. U weet nooit dat een vertegenwoordiger onrechtmatig verzuim of fraude pleegt tijdens de arbeidstijd.

Wenst u graag meer informatie?

Home » Tijdsbesteding vertegenwoordigers controleren Gent
Specialisatie langdurige in observaties
Wij reageren binnen de 24u 7/7
Absolute discretie

We helpen u door de tijdsbesteding van vertegenwoordigers te controleren voor uw bedrijf uit Gent

Als werknemers van uw bedrijf klanten gaan bezoeken, bestaat er altijd een kans dat dit misbruikt wordt. Pak het probleem aan of voorkom fraude door af en toe de tijdsbesteding van uw vertegenwoordigers te laten controleren door ons bureau uit Gent. Op die manier controleren we meteen of uw werknemers zich gepast gedragen tijdens deze bezoeken. We verzamelen al het bewijs voor bedrijfsfraude of verzuim netjes in uw dossier. Onze specialiteiten in langdurige observaties en achtervolgingen passen perfect in dat soort onderzoek.

Vertrouw op ons detectivebureau voor de controle van uw vertegenwoordigers

U maakt zeker de juiste keuze door ons detectivebureau in te schakelen. Wij controleren de tijdsbesteding van uw vertegenwoordigers voor uw bedrijf uit Gent op een vakkundige wijze. Geef een seintje door een e-mail te zenden naar info@detective-gent.be, te bellen op het nummer 0475 77 17 90 of vul het contactformulier in. We beschikken ook over een specialisatie die zich uitstekend leent om bedrijfsspionage te ontdekken.

Contacteer ons

Bel me 24/7 op 0475 77 17 90 of contacteer mij via onderstaand formulier.  

    Copyright 2021 VDB Investigations | Privacy | Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07 | VDB-Investigations | Priv├ędetective Knokke | Priv├ędetective Brugge