Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07

Bel mij 24/7 op 0475 77 17 90

Verdenking van diefstal in Gent

Wilt u een werknemer in verdenking van diefstal stellen, omdat hij of zij iets heeft gestolen uit uw bedrijf in Gent? Of heeft u totaal geen idee wie de dader is? Wat de situatie ook is, we helpen u zeker verder. Onder diefstal vallen veel dingen. Het kan van een plant gaan tot een zeer waardevol object of iets sentimenteels.

Wenst u graag meer informatie?

Home » Verdenking van diefstal Gent
Specialisatie langdurige in observaties
Wij reageren binnen de 24u 7/7
Absolute discretie

Wij onderzoeken verdenking van diefstal in ons bureau in Gent

Er bestaan zoveel vormen van diefstal. VDB Investigations helpt u overal bij. Wilt u voorkomen dat een ex-werknemer kennis en klanten steelt? Stel dan een ondubbelzinnig en duidelijk concurrentiebeding op. We helpen u daarnaast bij het opsporen van gestolen objecten. Of u nu al een idee heeft wie de diefstal heeft gepleegd of niet, wij onderzoeken het en leveren de bewijzen. Op die manier kunt u op een correcte manier een bepaalde werknemer van uw bedrijf uit Gent in verdenking van diefstal stellen. Indien nodig kunt u ook bij ons terecht als u te maken krijgt met een stalker. Wij begeleiden u graag en helpen u bijvoorbeeld om een klacht in te dienen of een contactverbod aan te vragen.

Kies voor ons detectivebureau en we onderzoeken de diefstal

Merkt u dat uw ex-partner niet genoeg alimentatie betaalt? Ook dat telt als verdenking van diefstal in Gent. We pakken dat zeker aan. Neem contact op met onze privédetective en uw dossier wordt opgestart. Bent u toch nog niet zeker of u een dossier wilt starten? Vraag dan een gratis offerte op! We werken heel kostenefficiënt en altijd in samenspraak. We zijn bereikbaar op het nummer 0475 77 17 90 of het e-mailadres info@detective-gent.be.

Contacteer ons

Bel me 24/7 op 0475 77 17 90 of contacteer mij via onderstaand formulier.  

    Copyright 2021 VDB Investigations | Privacy | Licentienummer: FOD BiZa 14.1372.07 | VDB-Investigations | Privédetective Knokke | Privédetective Brugge